fbpx

Computercursus voor senioren – nooit te jong om te leren

Computercursus afgestemd op uw behoeft

Tegenwoordig bent u als senior veel actiever dan de senioren van vroeger. Zo zijn de meesten senioren vandaag ook veel actiever met het gebruik van computer en internet. Ook u bent nooit te oud om iets te leren!

Met veel rust en geduld

Speciaal, voor u als senior, bieden wij individuele computercursussen welke afgestemd zijn op uw wensen en behoefte. U wordt met veel rust en geduld vertrouwd gemaakt met de basisbegrippen en functies van uw computer of notebook en internetgebruik.

Computercursus in begrijpbare taal

Iedere computercursus is praktijkgericht en wordt in een voor uw begrijpbare taal gegeven. Het tempo wordt aan uw tempo aangepast. Voor uw computercoach is het geen probleem om een uitleg meerdere keren te herhalen, tot u echt vertrouwd bent. Wij staan open voor al u vragen en zijn ook buiten de lessen een aanspreekpunt. Wij motiveren u door te gaan!

Cursus aanhuis – wij komen bij u aan huis!

Speciaal voor u als u niet meer zo mobiel bent of graag in uw vertrouwde omgeving wilt leren is het volgen van een aanhuis cursus de ideale oplossing.

Ons computercursusaanbod voor senioren in 2016:

In de volgenden regio’s

Regio Heerlen, Regio Maastricht,Regio Geleen, Regio Sittard,Regio Echt en Susteren, Regio Roermond, Regio Weert, Regio Leudal, Regio Roerdalen,Regio Maasgouw, Regio Venlo,Regio Eindhoven, Limburg en Brabant.

Geinteresseerd?

Door middel van het contactformulier kunt u contact met ons opnemen of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend & orienterend gesprek.