fbpx

Toont alle 3 resultaten

 • MS Excel beginnerscursus – combinate van Live Online Coaching & Onlinecursus

   449.00 1,299.00

  In de meeste beroepen heeft u echter weinig vaardigheden nodig om effectief en efficiënt met MS Excel te kunnen werken. Om exact deze basisvaardigheden gaat het in onze cursus MS Excel Basis.

  Versies : 2010/2013/2016/2019/365/2021
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

 • MS Excel Draairapport – gegevens analyseren in één oogopslag

   89.00

  Behoort u ook tot de groep, die in een draairapport door de bomen het bos niet meer zien, of wilt u uw kennis opfrissen, dan is deze webinar uitstekend geschikt voor u.

 • Cursus Excel voor gevorderden

   499.00 1,299.00

  Leer de meest gebruikte functies  en logische functie met elkaar te combineren (nesten). Naast datums- en tijdsberekeningen, gegevensinvoer te beperken, uitgebreide filters maakt onze gevorderde cursus MS Excel u eigen met alle Ins en Outs van een draairapport. Ontwikkel professionele MS Excel spreadsheets om gegevens snel te analyseren en/of te rapporteren.

  Versies : 2013/2016/365/2021
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

U wilt nu pas begint met MS Excel? Of u wilt zich verder verdiepen in die uitgebreide mogelijkheden van MS Excel? Wij zijn uw juiste adres voor de beste professionele MS Excel cursus voor iedere niveau en versies van Excel! Kies uw best passende cursusvorm Naast een uitgebreide aanbod aan themacursussen kunt u bij ons ook een individuele MS Excel cursus volgen. Maatwerk, die naar uw wensen en behoeften door ons wordt ontwikkelt en gegeven. Ons jarenlange ervaring maakt het mogelijk om op iedere programmaonderdeel en vraag in te springen