Hartelijk welkom bij uw Net Jungle Academy

Net Jungle Academy

Consultancy - Businesstraining - Elearning

Geschiedenis

2005 - 2017

Net Jungle Multimedia

2002 - 2005

Sony COCE

Sinds 2002 is mijn levensmiddelpunt in Nederland. Van 2003 tot 2005 was ik werkzaam  als  CSA bij Sony COCE.  

1999 - 2002

Net Jungle.de

  •  Net Jungle Multimedia gaat van start
  •  WebDesign: HTML – PHP – Flash
  • Computercursussen 
  • beginners en gevorderden

About Me

Mijn naam is Elke Meise.
Ik ben de directeur en oprichter van Net Jungle Academy, voorheen Net Jungle Multimedia.
In 2005 ben ik met mijn bedrijf van start gegaan en intussen is het een klein duurzaam bedrijf geworden, een begrip in Limburg.
Mijn motivatie voor het beginnen van een eigen bedrijf was mijn jarenlange ervaringen en passie voor computer en Internet.
Mijn werk is meer dan een beroep, het is mijn passie.
Mijn visie: Iedere cursist als individu te benaderen, om zo samen het hoogste leerresultaat te bereiken.

2017 - Present

Net Jungle Multimedia is Net Jungle Academy

2017

Uitbreiding het gebied van onlinetrainingen (Webinar-trainingen), Affiliate Marketing, Amazon FBA

2005

Net Jungle Multimedia start

Populaire Cursussen

Combicursus MS Office 97%
Individuele cursus 94%
MS Excel 95%
MS Word 90%
MS Outlook 89%
MS PowerPoint 89%
Html & CSS 98%
WordPress 79%
SEM - SEO - SEA 92%
Photoshop 78%

Contact

Fijn dat ook u de weg op onze webpagina gevonden hebt.

Mij is bewust dat ieder mens, man, vrouw,senior of kind, op zijn eigen manier moet leren. Op het fundament van deze wetenschap wordt iedere cursus voor computer of Internet persoonlijk van mij ontwikkeld.

Tegenwoordig kunt u oneindige handelingen met uw computer uitvoeren. Wat het erg moeilijk voor computer beginners maakt,u kunt dezelfde handeling op meerdere manieren uitvoeren. Daarbij is iedere manier juist, alleen de één is heel ingewikkeld en de andere is snel en eenvoudig. Op grond jarenlange ervaring(ik werk sinds 1984 met computers) leert u in mijn computercursussen altijd de efficiënste methode, die tijd bespaart en snel te onthouden is. Zo ontstaat ook bij u heel snel een automatisme, die u normaal bij een computer expert ziet. U raakt vertrouwd en het gevoel van succes geeft u de zekerheid om verder te gaan, om nieuwe handelingen met uw computer uit te voeren.

Voor mij is het van groot belang om u gedurende de les met veel rust en geduld te begeleiden. Het is echt geen probleem een vraag meerdere keren te beantwoorden, u moet het echt begrepen hebben!
Mijn devies: Alleen een niet gestelde vraag is een slechte vraag!
Iedere cursus, die u in de Net Jungle Academy vindt, is door mijn ontwikkelt en word regelmatig geactualiseerd. Naast het werken als trainee, is mijn werk als PHP programmeur en SEO specialist, in het bereik Webproducing een verder succesvol onderdeel van Net Jungle Multimedia.
Met veel succes beheer ik ondermeer de informatie webpagina 24-Tip.com met handige tips, culinaire recepten en door mij ontwikkelde leermaterialen voor jonge kinderen.

Hier hele korte details uit mijn leven:
Ik ben geboren in Duitsland. Sinds 2002 is mijn levensmiddelpunt in Nederland. Ik ben moeder van 2 zonen, op die ik erg trots ben. In mijn vrije tijd geniet ik graag van de mooie natuur van Limburg, dit kan op de fiets of bij een wandeling. Vanzelfsprekend is het voor mijn beroep van groot belang ook zelf altijd bij te leren, zo is leren ook voor mij een onderdeel van het leven. Ik ben een gepassioneerde kok met ambitie om te experimenteren. (Gelukkig word het toch altijd lekker!)
Mijn levensmoto: Geniet iedere moment alsof het de laatste is.

Uw Elke Meise