fbpx

WIE? WAAR? WAT?

NET JUNGLE ACADEMy

Hartelijk welkom

Mijn naam is Elke Meise.
Als CEO en oprichter van de Net Jungle Academy vindt ik het fijn, dat u hier bent beland.
Mijn leidraad als ervaren computercoach, webproducent en ontwerper is, om iedere cursist als individu te benaderen, om zo samen het hoogste leerresultaat te bereiken.

In 2005 ben ik met mijn bedrijf van start gegaan en intussen is het een klein duurzaam bedrijf geworden, een begrip in Limburg. Mijn werk is meer dan een beroep, het is mijn passie..

452

Uitgevoerde Cursussen

86

Oudste klant

7

Jongst klant

15

jaar Net Jungle Academy

Leer de effectiefste methode

Tegenwoordig kunt u oneindige handelingen met uw computer uitvoeren. Wat het erg moeilijk voor computer beginners maakt,u kunt dezelfde handeling op meerdere manieren uitvoeren. Daarbij is iedere manier juist, alleen de één is heel ingewikkeld en de andere is snel en eenvoudig.
Op grond jarenlange ervaring(ik werk sinds 1984 met computers) leert u in mijn computercursussen altijd de efficiëntste methode, die tijd bespaart en snel te onthouden is. Zo ontstaat ook bij u heel snel een automatisme, die u normaal bij een computer expert ziet.
U raakt vertrouwd en het gevoel van succes geeft u de zekerheid om verder te gaan, om nieuwe handelingen met uw computer uit te voeren.

 

Mijn cursussen zijn afgestemd op de behoeften van mijn klanten

Maar het belangrijkste voor mij is, dat elke deelnemer voor zichzelf begrijpt wat hij leert. In de loop der jaren heb ik een aantal deelnemers gehad  die alleen bij het idee van werken met een computer volledig blokkeerden. Met veel geduld, die ik graag geef, slaagde ik erin om deze rotsblokken op te blazen en deze mensen toegang te geven tot de computer, Internet en mobiele telefoon. Hierdoor kunnen vele van mijn klanten hun huidige baan blijven uitvoeren.

Mijn devies: Alleen een niet gestelde vraag is een slechte vraag!

Voor mij is het van groot belang om u gedurende de les met veel rust en geduld te begeleiden. Het is echt geen probleem een vraag meerdere keren te beantwoorden, u moet het echt begrepen hebben!

Iedere cursus, die u in de Net Jungle Academy vindt, is door mij ontwikkelt en word regelmatig geactualiseerd. Naast het werken als coach, is mijn werk als PHP programmeur en SEO specialist, in het bereik Webproducing een verder succesvol onderdeel van de Net Jungle Academy.
Met veel succes beheer ik ondermeer de informatie webpagina 24-Tip.com met handige tips, culinaire recepten en door mij ontwikkelde leermaterialen voor jonge kinderen.

 

Met midden 30 het leven op de kop gezet

Ik ben geboren in Duitsland.In 2002 heb ik mijn leven volledig op zijn kop gezet en een nieuwe start gemaakt in Nederland. Hier vond ik snel een nieuwe baan en dus werkte ik de eerste jaren bij Sony als CSA. Elke dag had ik wanhopige vrouwen aan de telefoon, welke alleen na veel overtuiging van mijn kant met mij een troubleshooting op hun computer, laptop of Clie konden doen. Toen mijn baan naar Brussel werd verplaatst, nam ik de beslissing, ik  ga weer terug naar zelfstandig ondernemerschap als webproducent en computercoach. In 2005 opende de Net Jungle Academy (toen nog Net Jungle Multimedia) haar deuren hier in Nederland voor computer beginners, MS Office leerlingen en Webontwikkelaars.

Bijscholing & bijleren is ook voor mij essentieel

Als trotse moeder van 2 prachtige zonen en gelukkige honden mama van Sammy, een Friese Stabij, sta ik al 15 jaar achter de Net Jungle Academy. Als ik mezelf zou beschrijven, zou ik zeggen dat ik midden in het leven sta, dat ik veel rust uitstraal, een gezonde humor heb en met trots de een of ander lachrimpel draag. Ik ben een gepassioneerde kok met ambitie om te experimenteren. (Gelukkig word het toch altijd lekker!)In mijn vrije tijd geniet ik graag van de mooie natuur van Limburg, dit kan op de fiets of bij een wandeling met Sammy en mijn partner.

Naast coaching is regelmatige bijscholing voor mij essentieel. Mijn branche leeft met permanente veranderingen en verdere ontwikkelingen, dit heeft niets meer te maken met mijn vroeg werkjaren in 1984. Naast opleidingen in VS & Duitsland voor Funnelmarketing, Affiliate marketing, Amazon FBA, Print on Demand, Storytelling, Webinars, volgt nu mijn experttraining voor Facebook, Messenger Instgram en WhatsApp Marketing in Nederland. 
Mijn levensmoto: Geniet ieder moment alsof het de laatste is.

Uw Elke Meise

 

Geschiedenis

2017

Net Jungle Multimedia wordt
Net Jungle Academy

2005 - 2017

Net Jungle Multimedia

2002 - 2005

Sony COCE

Sinds 2002 is mijn levensmiddelpunt in Nederland. Van 2003 tot 2005 was ik werkzaam  als  CSA bij Sony COCE.  

1999 - 2002

Net Jungle.de

  •  Net Jungle Multimedia gaat van start
  •  WebDesign: HTML – PHP – Flash
  • Computercursussen 
  • beginners en gevorderden
2019 - Nu
2017

Uitbreiding op het gebied van onlinetrainingen (Webinar-trainingen), Affiliate Marketing, Amazon FBA

2005

Net Jungle Multimedia gaat van start

Populaire Cursussen

Combicursus MS Office 97%
Individuele cursus 94%
MS Excel 95%
MS Word 90%
MS Outlook 89%
MS PowerPoint 89%
Html & CSS 98%
WordPress 79%
SEM - SEO - SEA 92%
Photoshop 78%
Virtual Assistant Mastery 40%

Contact