fbpx

Individuele cursus betekent effectief en op maat leren

Net Jungle Academy heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van individuele computercursussen, maatwerk naar uw eisen en behoeften. U vindt hier uitgebreide informatie over alle voordelen, ons cursusaanbod en een mogelijk cursusverloop van een individuele cursus voor MS Excel,  MS Word, Windows, enzovoort…

Wij werken in uw tempo!

Bij deze cursusvorm van effectief leren in privé atmosfeer is een hoger leerresultaat te verwachten dan bij een traditionele computercursus in groepsverband.

Wat zijn de voordelen van een individuele cursus?

In een standaard computercursus leert u veel, alleen is 60% ervan voor u onnodig. Onderdelen, die het werken voor u  efficiënter en gemakkelijker maken komen meestal niet aan bod. U gaat nog een cursus volgen, fijn voor de aanbieder, maar ook hier komen de benodigde onderdelen niet aan bod.
Dit kunt u voorkomen door een individuele computercursus  te volgen, die verzorgd wordt door Net Jungle Academy. Door onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunnen wij u een breed spectrum individuele computercursussen aanbieden, die u het hele jaar door kunt volgen.

Het begint met een inventarisatiegesprek of inventarisatielijst

Via een inventarisatiegesprek of inventarisatielijst legt u het programma voor uw individuele cursus vast.  Hierbij kunt u altijd op ons vakkundig advies vertrouwen. Resulterende uit deze informatie wordt uw cursus op maat door ons ontwikkeld een aan uw behoefte aangepast.

Ons KnowHow – Uw succes!

Omdat wij jarenlange opgebouwde ervaring in huis hebben, kunnen wij ook ter plekke, de voor u onbekende benodigde onderdelen inbouwen in uw persoonlijk cursusprogramma.

Leer wat u nodig heeft, waar en wanneer het u uitkomt!

Naast het vastleggen van het cursusprogramma kunt u bij Net Jungle Academy ook cursusdagen, cursustijden en cursuslocatie naar uw wensen vastleggen. Een individuele cursus kan zowel plaats vinden op locatie van Net Jungle Academy in Grathem of op uw eigen locatie bijvoorbeeld bij u aan huis of op locatie van uw bedrijf.

Sinds een aantal jaren bieden wij u ook de mogelijkheid om een cursus op maat via werkplek begeleiding te volgen. Soms zijn het maar kleine dingen, die wij met u samen moeten aanpassen zodat u effectiever en doelgerichter kunt werken.

Uw individuele cursus – bij ons altijd maatwerk

Regelmatig wordt door ons  met veel succes een individuele MS Excel cursus aan zowel particulieren en bedrijven verzorgd. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook voor alle andere MS Office programma’s individuele cursussen, zoals een individuele MS Word cursus, een individuele MS Outlook cursus, een individuele MS PowerPoint cursus of individuele MS Publisher cursus.
Ook bent u bij ons aan het juiste adres, als het om het volgen van een individuele OpenOffice cursus of een individuele fotocursus gaat. Vraag ons naar uw mogelijkheden en neem nog vandaag contact met ons op.

Cursus volgen met wisseldiensten – geen probleem via individuele computercursus

Als u in wisseldiensten werkt dan is het volgen van een cursus met vaste dagen en tijden bijna onmogelijk. Speciaal voor deze groep mensen met wisseldiensten hebben wij in 2007 ons cursusaanbod uitgebreid om de mogelijkheid via een individuele computercursus, cursus op maat, met flexibele cursustijden en cursusdagen uw ontbrekende kennis van computer, MS Office en Internet uit te breiden. Omdat wij heel flexibel werken, kunnen wij uw cursus altijd in overleg met u inplannen.

Individueel leren met meerdere mensen of in groepsverband?

Dit kunt u bij ons inderdaad. Voorwaarde is wel, dat iedere deelnemer ongeveer hetzelfde niveau heeft. Bovendien is het van belang dat de wensen en behoeften van iedere deelnemer dicht bij elkaar liggen.

One by One Coaching – 100% aandacht

Een individuele cursus volgt  u bij  ons vaak met uw personal coach. Via onze One by One Coaching krijgt u 100% aandacht van uw coach. Met uw persoonlijke computercoach leert u effectief en individueel de wereld van computer, Internet en nieuwe media kennen. Het cursusprogramma wordt naar uw wensen, en behoeften ontwikkeld. Uw deskundige coach begeleidt u in uw eigen tempo en heeft altijd een luisterend oor.

Vragen blijven niet onbeantwoord!

Gedurende een lesuur kan het cursusprogramma flexibel aangepast worden aan uw actuele vragen. Door het intensieve contact tussen u en uw coach kunnen aangeleerde fouten uit het verleden snel herkend worden en gemakkelijk gecorrigeerd worden.

Wij sterken uw ruggengraat en zelfvertrouwen!

Met rust en bedacht sterken wij uw zelfvertrouwen en halen zo uw angst en/of onzekerheid in de omgang met computer, software of Internet weg. Als u tegen een probleem met uw computer aanloopt hebben wij altijd een luisterend oor om u te helpen en de passende oplossing bij de hand.

Wij zijn er voor U!

Ook buiten de lestijden staat uw coach u graag voor vragen te woord.

Kosten individuele computercursus

*Alle vermelde kosten zijn per persoon

Individuele beginnerscursus per lesuur vanaf € 45,50
Individuele advancedcursus per lesuur vanaf € 55,00

Btw

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Studiemateriaal : Inclusief
Certificaatkosten: Inclusief
Reiskosten ( cursus op locatie): exclusief

Wij motiveren u door te gaan!

Wij zijn ervan overtuigd dat een individuele cursus van Net Jungle Academy ook voor u de effectiefste leermethode is om uw kennis van computer, Windows 7,Windows 8 , Fotobewerking, Internet, HTML,PHP,Word, Excel, Outlook, Power Point, Publisher eigen te maken.