fbpx

Net Jungle Multimedia wordt Net Jungle Academy

Net Jungle Multimedia is nu Net Jungle Academy

Met trots presenteren wij u de Net Jungle Academy, voorheen Net Jungle Multimedia. Onze succesvolle business heeft na 15 jaar een innovatieve upgrade in de digitale educatie gekregen.

Gaat u mee?

De Net Jungle Academy is een stap in de digitale toekomst waar u nooit meer beperkt bent in tijd of tijdzone. Het resultaat van het volgen van diverse opleidingen hebben wij verwerkt in uw nieuwe Net Jungle Academy.

Digitale toekomst

Wij kijken positief naar onze behaalde doelen en zetten in op een bredere focus binnen ons bedrijf. De Net Jungle Academy is klaar voor de toekomst.

Ons motto

Onze vertrouwde motto blijven wij ook in de nieuwe toekomst trouw:
Er zijn vele wegen, ga met ons de effectiefste!

.

Uw voordeel

Net Jungle Academy biedt u meer flexibiliteit dan vroeger.
Vanaf nu kunt u 24/7 bepalen wanneer, op welke locatie en wat u wilt leren.

Uitbreiding

 Naast onze bestaande cursussen te digitaliseren, hebben wij ons aanbod uitgebreid met Online marketing, Consultancy en Businesstraining.

Het core business is verlegd naar digitale coaching zoals live webinares en elearning (online cursussen). Ondermeer is het traditionele cursusaanbod voor klassikaal of individuele cursussen compleet vernieuwd. In onze beveiligde omgeving kunt u nog sneller aan de slag met een online opleiding. Voor al uw vragen kunt u, net zoals vroeger, via digitaal contact terug grijpen op de jarenlange ervaring van uw coach/trainer.

De kroon op onze nieuwe oriëntatie is onze vernieuwde webpagina. U vindt hier ons vernieuwde cursusaanbod, de vernieuwde e-learning omgeving (het digitale leslokaal van de Net Jungle Academy)  en een e-shop met onder andere digitale materialen.