fbpx

Toont alle 19 resultaten

 • HTML – CSS – Java Script basis voor webdesigner

   499.00 559.00

  Onze online cursus: HTML – CSS – Java Script is bedoelt voor hen, die nog geen ervaring hebben met het maken van webpagina’s, maar zich breed willen oriënteren op dit vakgebied.
  U ervaart hier alle details over onze professionele online cursus voor webdesigner.

   

 • Gecombineerde Officecursus: Word – Outlook – Excel (beginner)

   899.00 1,250.00

  Microsoft  Office is een softwarepakket, welke in verschillende versies en uitvoeringen beschikbaar is. Deze pakketten omvatten ten minste de programma’s MS Word en MS Excel.
  In het bedrijfsleven en binnen organisaties wordt tegenwoordig meestal gebruik gemaakt van MS Outlook, MS Word en MS Excel.

  Versies : 2010/2013/2016/2019/365/2021
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

 • Beginnerscursus Adobe Photoshop

   249.00 359.00

  Leer gedetailleerde correcties te maken, foto’s te retoucheren en/of objecten vrij te stellen

 • MS Excel beginnerscursus – combinate van Live Online Coaching & Onlinecursus

   449.00 1,299.00

  In de meeste beroepen heeft u echter weinig vaardigheden nodig om effectief en efficiënt met MS Excel te kunnen werken. Om exact deze basisvaardigheden gaat het in onze cursus MS Excel Basis.

  Versies : 2010/2013/2016/2019/365/2021
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

 • Cursus WordPress – Uw website in eigen beheer

   1,580.00 1,680.00

  Leer  hoe u van uw bedrijfswebsite uw beste vertegenwoordiger maakt, die 24 uur, 7 dagen in de week voor u werkt.

  Versies : actuele WordPress versie
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

 • Sterk uw Online aanwezigheid

  Price not yet set
 • ComputerBrunch Algemeen

   22.95 27.50

  Stel uw knagende computervragen rondom  algemeen computergebruik. Uit jarenlange ervaringen weten wij, dat een klein antwoord heel veel kan bewegen. Daarom denk niet te lang na – stel uw vraag aan de vak(vrouw).
  Krijg professionele uitleg in gezellige sfeer door het  deelnemen aan onze computerbrunch Algemeen, die wereldwijd alleen bij Net Jungle Academy te volgen is. Wilt u de Computerbrunch Algemeen graag als bedrijfscursus? Nu offerte aanvragen!

 • SEO cursus – meer klanten op uw webpagina!

   359.00 419.00

  Een hoge positie in zoekmachines als Google is goud waard. Maar hoe vergroot u uw kans op een hogere positie in zoekmachines en meer potentiële klanten? Vragen, zoals deze, beantwoord ons elementair SEO cursus. Krijg een volledig Up-to-date inzicht in zoekmachineoptimalisatie en ontwikkelt snel de noodzakelijke kennis op het SEO gebied.
  Een investering, die zich zelfs terugverdient!

  SEO cursus als bedrijfscursusHier offerte aanvragen!

 • PowerPoint – Succesvol & overtuigend presenteren

   222.00 259.00

  De cursus PowerPoint is voor iedereen die op een efficiënte manier een mooie en doeltreffende presentatie wil maken. Na afsluiting van dit cursus zet u moeiteloos een professionele presentatie op en u bent in staat om uw presentatie overtuigend voor een groep te presenteren.

  CursusPowerPoint als bedrijfscursusHier offerte aanvragen!

 • Online winkelen – vermijd negatieve ervaringen

   49.99 59.99

  De tendens dat mensen gefraudeerd worden tijdens het online winkelen is in de laatste jaren sterk gestegen en blijft verder stijgen. Onze nieuwe online live cursus wilt hier iets aan doen. Alleen als u de oplichter een stap vooruit bent hebben ze geen kans u op te lichten.
  Risico online winkelen als bedrijfscursus? Nu offerte aanvragen!

 • Cursus MS Word voor gevorderde

   299.00 349.00

  De cursus MS Word gevorderd breid uw bestaande kennis van MS Word uit. Maak professionele, gepersonaliseerde documenten voor het grootschalige verzenden, verfijnt met uw bedrijfslogo of bedrijfsvisie. Werk met besturingselementen, bijvoorbeeld datumkiezer of keuzelijst. Koptekst en voettekst toevoegen aan uw offerte of factuur doet u na deze gevorderden cursus net zo eenvoudig dan een functies in tabellen te gebruiken.

  Versies : 2003/2007/2010/2013/2016
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

 • Verzendlijsten met MS Word -Webinar

   79.90

  Onze webinar” Verzendlijsten met MS Word” sluit perfect aan indien u regelmatig met gepersonaliseerde brieven, etiketten, enveloppen te maken heeft en bij ieder document handmatig het nieuwe adres, aanhef, enzovoort, zelf moet invoegen. Één keer de functie “Verzendlijsten van MS Word” aangeleerd en u wilt ze gegarandeerd niet meer missen. Nog beter – U kunt de functie Verzendlijsten ook toepassen in andere MS Officeprogramma’s zoals bijvoorbeeld MS Publisher.

 • MS Excel Draairapport – gegevens analyseren in één oogopslag

   89.00

  Behoort u ook tot de groep, die in een draairapport door de bomen het bos niet meer zien, of wilt u uw kennis opfrissen, dan is deze webinar uitstekend geschikt voor u.

 • Onlinecursus PHP/MYSQL

   2,150.00 2,250.00
 • Gegevensvalidatie met MS Excel (voor gevorderden)

   89.00

  Het office programma MS Excel biedt oneindige mogelijkheden van inzet. Zo kunt u middels de functie gegevensvalidatie beperkingen definiëren voor de gegevens die in een cel kunnen of moeten worden ingevoerd.

 • Cursus Excel voor gevorderden

   499.00 1,299.00

  Leer de meest gebruikte functies  en logische functie met elkaar te combineren (nesten). Naast datums- en tijdsberekeningen, gegevensinvoer te beperken, uitgebreide filters maakt onze gevorderde cursus MS Excel u eigen met alle Ins en Outs van een draairapport. Ontwikkel professionele MS Excel spreadsheets om gegevens snel te analyseren en/of te rapporteren.

  Versies : 2013/2016/365/2021
  Talen: Nederlands, Engels, Duits 

 • Affiliate Marketing

  Price not yet set
 • Cursus MS Outlook

   259.00 325.00
 • Easy adresbeheer – OnlineCursus

   79.90

  Leer hoe u in 3 stappen uw adreslijst in MS Excel opzet en beheren.  Nu het nog een mum tot uw gepersonaliseerde envelop in MS Word.
  U  bespaart waardevolle tijd en geld, omdat uw uitnodigen, informatiebrieven, facturen of kerstpost sneller de deur uit zijn!
  Deze onlinecursus richt zich aan u, indien u minder werk wilt hebben met uw brieven.

  Geschikt voor privé en business